Mijn blogs van 2015

Mijn blogs van 2015

Update 1 juli 2015

Ja, dit is hem dan. De eerste update op mijn site. Ik ben er nog niet helemaal tevreden over dus er zal nog wel wat veranderen.Voor mij is deze datum, 1 juli, het startpunt voor een nieuwe episode in mijn leven. Na alle gedoe en stress van de laatste tijd hoop ik nu wat

Read More/Lees meer

Update 6 juli 2015

Langzaam komt ze naar me toe glijden…….. geheel naakt…….. geen stukje vel meer te zien, hier en daar zie ik, door de laatste zenuwtrekjes, nog wat spieren bewegen. Ze voelt nog warm aan. Ik kijk op het papiertjes dat ze op haar hebben vastgeprikt. Jonge stier, lees ik. Hmmm…..dus geen zij maar een hij.

Read More/Lees meer

Update 30 juli 2015

Het is, geloof ik, gelukt. Ik dacht, ik heb nu zo’n slimme telefoon waarmee je filmpjes kunt maken. Ik denk leuk, zet ik die op mijn site. Dat was gemakkelijker gedacht dan gedaan. Na 3 avonden prutsen heb ik het nog niet helemaal onder controle. Je moet namelijk gaan programmeren in HTML en dat

Read More/Lees meer

Update 16 augustus 2015

Ja, ik heb het gedaan. Voor de eerste keer dit jaar. Mag ook wel eens een keer want de zomer is bijna voorbij. Ik heb heerlijk buiten gebarbecued. Ze hadden al een poosje mooi weer voorspeld voor afgelopen woensdag en donderdag. Woensdag had ik geen tijd en viel het weer nog wat tegen maar

Read More/Lees meer

Update 30 augustus 2015

Het is nu maandagavond 24 augustus en ik ga alvast beginnen aan de tekst voor een update. In plaats van de tekst in één keer te schrijven smeer ik het nu uit over meerdere dagen. De afgelopen dagen heb ik de rest van de cursussen van mijn werk afgemaakt. Geslaagd voor alles en alles

Read More/Lees meer

Update 20 september 2015

Zo, de koetjes zijn gemolken en de varkentjes zijn gecontroleerd. Daarna heb ik thuis even koffie gedronken om daarna nog een klein uurtje te gaan hardlopen. Aangezien we hier mooi weer hebben heb ik een dik half uur op het terras met een kop thee zitten uitzweten. Even nog heerlijk in het zonnetje. Vanavond

Read More/Lees meer

Update 8 oktober 2015

Zo, ik zal eens beginnen met het typen van een update voor mijn site. Het is nu dinsdagmorgen en ik weet niet of het vandaag gaat lukken om de update op het wereld wijde web te krijgen maar dat zien we vanavond wel. En hoe gaat het verder met mij hier. Och, wel goed.

Read More/Lees meer

Update 31 oktober 2015

Nee, helaas, deze keer geen foto’s bij de update. Ik ben de laatste tijd niet met de camera op pad geweest. Af en toe vond ik het wel jammer dat ik hem niet bij me had. Vooral die keren dat ik ’s morgens moest melken. Ik reed dan zo tegen zonsopgang naar de boer

Read More/Lees meer

Update 22 november 2015

OK, dan doen we het deze keer anders. Had ik de vorige keer alleen maar tekst en geen foto’s dan doen we het deze keer andersom. Veel foto’s en bijna geen tekst. Ik ben twee weken op vakantie geweest naar Nederland en heb daarom niet zo veel nieuws te melden. De vakantie is goed

Read More/Lees meer

Update 6 december 2015

Ja, en nu maar eens een fatsoenlijke update schrijven. Ik heb maar eens kritisch naar de vorige gekeken maar vond hem niet erg goed. Slechte tekst, te weinig foto’s, foto’s zonder uitleg. Dit moet volgens mij toch beter kunnen. Misschien kwam het omdat ik, toen ik de site wou updaten, er achter kwam dat

Read More/Lees meer

Update 23 december 2015

It is funny how you don’t know what you’ve got, till it’s gone. Ja, wat hier boven staat is maar al te waar. Tevens werd ik er weer eens aan herinnerd dat er ook nadelen zitten aan mijn emigratie naar Noorwegen. Dat zijn dan vaak van die momenten dat er in Nederland iets gebeurd

Read More/Lees meer

Update 31 december 2015

Het is nu oudjaarsdag. Tevens is het winter maar daar merk ik nog niet veel van. Alleen maar plus graden, regen en veel te veel wind. Oudejaarsdag, nog even en dan gaat het vuurwerk weer de lucht in ten teken dat 2015 voorbij is en dat we het jaar 2016 ingaan. Voor mij was

Read More/Lees meer
Translate »
error: Content is protected !!