Mijn blogs van 2024

Mijn blogs van 2024

Update 14 januari 2024

Welkom in 2024 en welkom op mijn eerste update voor 2024. Ik hoop dat je een goede jaarwisseling hebt gehad en zin hebt in 2024.Zelf mag ik niet klagen over de jaarwisseling. Werd uitgenodigd door bekenden en heb het oude jaar uitgezeten in Haugesund. Leuk en gezellig. Dit wordt ook de eerste update die

Read More/Leesmeer

Update 4 februari 2024

Update tijd. Het is nu alweer drie weken geleden dat ik de laatste update geschreven heb en hoewel er niet veel is gebeurd ga ik het wel redden om een A4tje vol te schrijven. Plus nog wat foto’s en een video dan heb ik genoeg voor deze update. Ik ga maar beginnen met de

Read More/Leesmeer

Update 25 februari 2024

De drie weken zijn voorbij. Update tijd. Alleen is het nu jammer dat ik, zoals verwacht, niet zo veel te melden heb. Een van de reden hier voor is wel het weer. Of het sneeuwt of er ligt sneeuw of het regent. En daar tussen zit niet veel bruikbaar weer. Dus wandelen heb ik

Read More/Leesmeer

Update 17 maart 2024

De drie weken zijn voorbij. Update tijd. Zo begon in mijn vorige update en ik kan ook de rest van het intro wel overtypen. Het blijft rustig hier. Ook wel eens lekker. Ik merk vooral ‘s avonds dat ik minder te doen heb. Behalve mijn video cursus geen andere verplichtingen of cursussen die aandacht

Read More/Leesmeer

Update 7 april 2024

April doet wat die wil. Met deze weerspreuk wil ik deze keer beginnen aan mijn update. Want waar was het wel. Iedereen dacht dat de winter voorbij was maar april dacht daar anders over. Afgelopen donderdag morgen begon het flink te sneeuwen. Dat was wel gemeld maar niemand nam dat al te serieus. De

Read More/Leesmeer

Update 21 april 2024

Ik heb even zitten twijfelen of ik nu, na veertien dagen, een update zal schrijven of nog een week zal wachten. Wel je ziet het al. Ik heb besloten om nu maar een update te schrijven. Niet dat ik nu al weer zo veel te vertellen heb maar ik heb nu wel even de

Read More/Leesmeer

Update 5 mei 2024

Zo, en nu even snel een update schrijven. Snel ja, want ik ben druk. Het is hier eindelijk mooi weer en dan ben je ineens druk. Druk in de tuin, daar moet van alles gezaaid en geplant worden. En druk met mijn huis. Hier moet ik nu beginnen met het schoonmaken van de buitenkant

Read More/Leesmeer

Update 19 mei 2024

Na dagen van mooi weer met veel zon en blauwe hemel is het nu even wat minder buiten. Bewolkt en wat kouder. Mooi weer om een update te schrijven. De laatste tijd kreeg ik het voor elkaar om een update zondagmorgen op de site te zetten. Deze komt wat later. Reden is eenvoudig. Ik

Read More/Leesmeer

Update 2 juni 2024

Druk, druk en nog eens druk. Zo druk als een klein baasie. Ja, hier gaat alles in de hoogste versnelling. Veel te doen. Huis schilderen, tuin onderhouden, huishouden, werken, eten koken enzovoort enzovoort. Om het voor mij zelf niet al te ingewikkeld maken ga ik deze update weer eens in chronologische volgorde doen. Dus

Read More/Leesmeer

Update 23 juni 2024

Ja, ja, hoogste tijd voor een update. Oei, oei, al een week te laat. Maar zoals altijd, en dus ook deze keer, heb ik een goed excuus. En dat is, zoals wel vaker, vakantie. Ik ben snel even een weekje naar Nederland geweest. Even kijken hoe het gaat met de familie. Omdat ik hier

Read More/Leesmeer

Update 7 juli 2024

Nu heb ik een poosje zitten twijfelen of ik nu een update zal schrijven of nog een week wachten. Maar na wat denken heb ik toch genoeg om over te schrijven. Plus nog redelijk wat foto’s.Reden dat ik niet zo veel te melden heb is, zoals wel vaker dit jaar, het slechte weer. Het

Read More/Leesmeer

Update 21 juli 2024

Vorige keer heb ik geschreven dat ik twijfelde of ik een update zal schrijven of nog een week zal wachten. De zelfde twijfels zijn er weer. Maar ook deze keer heb ik maar besloten om toch maar wat te schrijven. Belangrijk om er een beetje regelmaat in te houden en van uitstel komt afstel.

Read More/Leesmeer
Translate »
error: Content is protected !!