Mijn blogs van 2024

Mijn blogs van 2024

Update 14 januari 2024

Welkom in 2024 en welkom op mijn eerste update voor 2024. Ik hoop dat je een goede jaarwisseling hebt gehad en zin hebt in 2024.Zelf mag ik niet klagen over de jaarwisseling. Werd uitgenodigd door bekenden en heb het oude jaar uitgezeten in Haugesund. Leuk en gezellig. Dit wordt ook de eerste update die

Read More/Leesmeer

Update 4 februari 2024

Update tijd. Het is nu alweer drie weken geleden dat ik de laatste update geschreven heb en hoewel er niet veel is gebeurd ga ik het wel redden om een A4tje vol te schrijven. Plus nog wat foto’s en een video dan heb ik genoeg voor deze update. Ik ga maar beginnen met de

Read More/Leesmeer

Update 25 februari 2024

De drie weken zijn voorbij. Update tijd. Alleen is het nu jammer dat ik, zoals verwacht, niet zo veel te melden heb. Een van de reden hier voor is wel het weer. Of het sneeuwt of er ligt sneeuw of het regent. En daar tussen zit niet veel bruikbaar weer. Dus wandelen heb ik

Read More/Leesmeer
Translate »
error: Content is protected !!