Mijn blogs van 2021

Mijn blogs van 2021

Update 15 januari 2021

Wel, ik kan wel zeggen: Welkom op mijn nieuwe site. Want het kan niet anders dan als je dit leest dat je op mijn nieuwe site zit. Ik hoop dat je hem mooi en leuk vindt. Helemaal klaar is die nog niet. Ik moet nog een pagina maken met een contact formulier. Zodat mensen

Read More/Lees meer

Update 30 januari 2021

Ik geloof dat ik deze keer maar eens weer begin met het weer. Het weer is hier namelijk zoals het hoort te zijn in de winter. We hebben bijna het hele jaar temperaturen gehad die niet of nauwelijks boven de nul uitkomen. Met uitzondering van enkele dag dat de restanten van storm Frank voorbij

Read More/Lees meer

Update 12 februari 2021

Wel, deze keer kan ik de update beginnen met goed nieuws voor/over mijzelf. Mijn huidige baan bij de betonelementen fabriek is een tijdelijke baan tot het einde van deze maand. Zoals al wel eens geschreven ben ik druk op zoek naar ander werk. En nu kan ik melden dat ik weer eens ander werk

Read More/Lees meer

Update 26 februari 2021

En vipps, zo zit je alweer bijna in maart. De tijd vliegt weer voorbij. Het gaat zo snel dat ik vergeten ben om twee jubileums te vieren. De eerste die ik ben vergeten was in januari. Eind januari 2010 ben ik geëmigreerd van Nederland naar Noorwegen. Ja, ik woon en werk alweer tien jaar

Read More/Lees meer

Update 12 maart 2021

Deze keer kan ik beginnen met het melden dat mij gelukkig een karweitje bespaart is gebleven waar ik helemaal geen zin in had. Zoals geschreven in de vorige update was mijn waterleiding bevroren zodat ik zonder water zat. Met behulp van mijn aardige buren en twee tuinslangen heb ik weer water in mijn huis

Read More/Lees meer

Update 26 maart 2021

Ja, ja, het heeft even geduurd en ik heb het al een paar keer voorspeld maar nu is het dan zo ver. Ook hier zitten we in een corona Lock down. Nog niet zo erg als in Nederland maar de winkels zitten dicht. Alleen de noodzakelijke winkels, zoals supermarkten, apotheken, dierenwinkels en, natuurlijk, de

Read More/Lees meer

Update 9 april 2021

In vorige updates heb ik wel eens geschreven dat ik niet veel te schrijven had of niet wist hoe ik beginnen moest. Nu heb ik genoeg te schrijven maar nu weet ik niet waar ik mee beginnen zal. Er gebeurd best wel veel hier. Ik zal maar met de corona beginnen en dan doe

Read More/Lees meer

Update 23 april 2021

Zo, en nu eerst maar eens aan een update beginnen. Nog genoeg te doen hier maar ik wil minstens ongeveer één keer in de twee weken een update op de site zetten dus dit karweitje heeft nu de hoogste prioriteit. Nog wat gedaan de laatste tijd? Ja, ik ben nog wel aardig druk geweest.

Read More/Lees meer

Update 7 mei 2021

Ja, het hekje staat op de betonrand, de stekjes groeien voorspoedig en het gezaaide groenten komen al boven de grond kijken. Een muur in het buurthuis staat in de grondverf en ik stond mooi in de plaatselijke krant. Genoeg om over te schrijven dus. Ik begin maar met de krant. Iemand van de lokale

Read More/Lees meer

Update 22 mei 2021

Ja, ja. Af en toe ben je zo druk als een klein baasje. Vandaar dat deze update niet op de gewoonlijke vrijdag opduikt. Gewoonlijk begin ik donderdag met het bij één zoeken van de foto’s en maak die klaar voor op de site. Daarna begin ik met de bijbehorende tekst. Meestal schrijf ik dan

Read More/Lees meer

Update 4 juni 2021

Zo, en nu snel even een update schrijven. Want, je raadt het al, ik ben druk. Nog steeds zo druk als een klein baasje. Gelukkig heb ik tussen door nog genoeg vrije tijd om wat te ontspannen. Gaat nu ook wel gemakkelijk hier met dat mooie weer. Ik vindt het nog steeds heerlijk om,

Read More/Lees meer

Update 18 juni 2021

Donderdag avond. De foto’s voor de update staan klaar en nu begin ik alvast met het schrijven van een nieuwe update zodat ik hem morgen op de site kan zetten. We beginnen deze keer met een corona update. Ik heb nu eindelijk afgelopen woensdag mijn eerste vaccin gekregen. De tweede staat gepland voor 9

Read More/Lees meer

Update 3 juli 2021

En toen was het al weer zaterdagmiddag. De tijd gaat snel de laatste tijd. Dat komt zeker omdat ik de laatste tijd zo druk ben geweest. Druk met de tuin vooral. Onkruid trekken, water geven, slakken rondjes lopen en veel om potten en planten. Leuk om te doen en nog leuker is dat alle

Read More/Lees meer

Update 16 juli 2021

Wel update tijd. Dit zal wel een korte worden want veel om over te schrijven heb ik niet. Of in ieder geval niet veel speciaals. Nu ik mijn vaste baan heb bij de handschoenen groothandel is mijn leven ook in wat rustiger vaarwater gekomen. Ik heb nu vaste arbeidstijden van 08.00 til 16.00 en

Read More/Lees meer

Update 1 augustus 2021

Ja, en helaas. Het zit er alweer op. Twee weken vakantie is alweer voorbij. Morgen wacht het gewone arbeidsleven weer. Maar ik kijk wel terug op twee mooie weken. Veel gedaan en gezien. Overwegend goed weer gehad en ik kan enkele activiteiten van mijn bucketlijst afvinken. Ik ga ook deze keer de vakantie in

Read More/Lees meer

Update 14 augustus 2021

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een update ben begonnen met een weerpraatje. Dat kan ik dus deze keer wel weer eens doen. Terug kijkend op de laatste paar maanden kunnen we hier niet klagen over het weer. Over het algemeen lagen de temperaturen rond de 20 graden en hebben we veel

Read More/Lees meer

Update 29 augustus 2021

Wel nu ga ik weer eens een poging doen om een korte update te schrijven. Moet lukken deze keer want ik heb niet veel te melden. Maar dat heb ik wel eerder geschreven met als resultaat dat ik eindigde met een lange update. Deze keer heb ik nog een extra stok achter de deur

Read More/Lees meer

Update 12 september 2021

Ja, het is alweer zondagmiddag en dus weer eens tijd om een update te schrijven. Een tijdje terug lukte het nog om de update klaar te hebben voor het weekend maar op dit moment gaat dat even niet. Hoofd oorzaak zijn activiteiten die op vrijdagavond of zaterdag plaats moeten vinden. Bij de vorige update

Read More/Lees meer

Update 3 oktober 2021

Moe, maar voldaan. Dat was het gevoel dat ik gisteren had. Ik heb al enkele keren geschreven dat ik aan het trainen was voor de halve marathon van Bjoa en die heb ik gisteren gelopen. Voor diegenen die goed wakker zijn. Ja, inderdaad. Het is alweer drie weken sinds de laatste update. Dat is

Read More/Lees meer

Update 17 oktober 2021

Ja ja, ik weet het. Alweer te laat met een update. Maar zoals altijd heb ik ook deze keer een goed excuus. Eerst namelijk een lang weekend in Oslo en daarna een bestuursvergadering van de tuinclub. Dat laatste nam nogal wat tijd in beslag omdat we het programma voor volgend jaar voor 15 november

Read More/Lees meer

Update 31 oktober 2021

En toen was het alweer zondag. Hoogste tijd om weer een update op de site te zetten. Heb ik nog wat gedaan de laatste tijd waar ik over kan schrijven?Ja, dat heb ik wel. Maar niet zo heel veel spannends deze keer. Deze keer voor de verandering geen foto’s van een wandeling. De laatste

Read More/Lees meer

Update 16 november 2021

16 november 2021 Ja, en dan toch maar eens aan een update beginnen. Dacht dat ik niet zo veel te vertellen had maar het is toch weer gelukt om van alles te verzamelen waar ik wat over kan schrijven.Ik begin maar met het heugelijke nieuws dat de timmerman nu eindelijk klaar is in de

Read More/Lees meer

Update 28 november 2021

MIN TWAALF. Zo koud was het vanmorgen volgens mijn auto, toen ik naar huis wou rijden. Ja, het is nu echt winter hier. Gelukkig is het bij mij niet zo koud. Volgens de zelfde auto was het min zes in Utbjoa. In de nacht van vrijdag naar zaterdag is het begonnen te sneeuwen en

Read More/Lees meer

Update 13 december 2021

Zo, en nu eerst een update schrijven. Gisteren had ik wel tijd maar geen zin. Nu heb ik tijd en zin. Ik ga er maar vanuit dat ik gisteren nog wat moe was van een dagje brandhout zagen. Mijn voorraad brandhout begint nu aardig te slinken en dan is het tijd om het bos

Read More/Lees meer

Update 27 december 2021

Wel, dit wordt hem dan. De laatste update in 2021. Nog een paar dagen en dan is het alweer 2022. Eerst maar dit jaar afsluiten met de laatste ditjes en datjes van mijn leven in Noorwegen. Om maar met het goede nieuws te beginnen. Ja, ik heb een andere motorzaag gekocht. Ik was de

Read More/Lees meer
Translate »
error: Content is protected !!