Mijn blogs van 2021

Mijn blogs van 2021

Update 26 februari 2021

En vipps, zo zit je alweer bijna in maart. De tijd vliegt weer voorbij. Het gaat zo snel dat ik vergeten ben om twee jubileums te vieren. De eerste die ik ben vergeten was in januari. Eind januari 2010 ben ik geëmigreerd van Nederland naar Noorwegen. Ja, ik woon en werk alweer tien jaar

Read More »

Update 12 februari 2021

Wel, deze keer kan ik de update beginnen met goed nieuws voor/over mijzelf. Mijn huidige baan bij de betonelementen fabriek is een tijdelijke baan tot het einde van deze maand. Zoals al wel eens geschreven ben ik druk op zoek naar ander werk. En nu kan ik melden dat ik weer eens ander werk

Read More »

Update 30 januari 2021

Ik geloof dat ik deze keer maar eens weer begin met het weer. Het weer is hier namelijk zoals het hoort te zijn in de winter. We hebben bijna het hele jaar temperaturen gehad die niet of nauwelijks boven de nul uitkomen. Met uitzondering van enkele dag dat de restanten van storm Frank voorbij

Read More »

Update 15 januari 2021

Wel, ik kan wel zeggen: Welkom op mijn nieuwe site. Want het kan niet anders dan als je dit leest dat je op mijn nieuwe site zit. Ik hoop dat je hem mooi en leuk vindt. Helemaal klaar is die nog niet. Ik moet nog een pagina maken met een contact formulier. Zodat mensen

Read More »