Mijn blogs van 2023

Mijn blogs van 2023

Update 14 januari 2023

En zo is het 2023 en is het de hoogste tijd voor een update. Reden dat er wat meer tijd zit tussen de updates is mijn rustige leventje hier. Tevens werkt het weer ook niet erg mee. Volgens mij hebben we dit jaar nog niet één dag gehad die helemaal zonder regen was. Nee,

Read More/Lees meer.

Update 5 februari 2023

En zo is het weer tijd voor een update. Het is me gelukt om genoeg foto’s te verzamelen van mijn activiteiten hier en ik heb nog wat te schrijven. We beginnen maar eens met de prijzen van het voedsel in de supermarkten. Die waren de afgelopen twee weken uitgebreid in het nieuws. De supermarkten

Read More/Lees meer.

Update 26 februari 2023

In de laatste update heb ik geschreven dat ik alle brandhout naar huis heb gereden. Dat is mooi maar dan ben je er nog niet klaar mee. Alles moet namelijk ook nog gekloven worden. Ik ben daar de zaterdag voor de laatste update al mee begonnen. In totaal zeven en half uur staan kloven.

Read More/Lees meer.

Update 12 maart 2023

Maart roert zijn staart en april doet wat die wil. Het laatste is nog even afwachten maar het eerste is zeker waar. Dat dan gezien de 15 centimeter sneeuw die hier ligt. Kan ook nog wel even meenemen de min tien van afgelopen vrijdagmorgen. Ja, we hebben nog echt winter in Noorwegen. Verder land

Read More/Lees meer.

Update 2 april 2023

Update tijd. Gelukkig heb ik nu weer genoeg te schrijven. Het gaat de goede kant op met het weer en dan kun je ook weer wat actiever zijn buiten. Het tuinseizoen begint zo langzamerhand weer, ik kan nu door de week weer hardlopen want het blijft weer langer licht en door het betere weer

Read More/Lees meer.

Update 16 april 2023

Eindelijk, Er komt een einde aan de lange en koude winter. De lente komt. Komende week, dan wordt het eindelijk mooi weer. Tot nu toe kwam de tempratuur nauwelijks boven de 5 graden maar volgende week gaat het richting 20 graden. De verwachting is dat de natuur zo’n beetje ontploft volgende week. Water en

Read More/Lees meer.

Update 30 april 2023

Ja, volgens mij zit ik weer in mijn gebruikelijke veertien daagse update ritme. Zoals ik al wel vaker heb geschreven is mijn leven op dit moment niet zo heel spannend meer. Na jaren van onregelmatige arbeidstijden en allerlei verschillende werkgevers is het de laatste twee jaar stabiel hier. Dezelfde werkgever en vaste werktijden. Ook

Read More/Lees meer.

Update 20 mei 2023

Ja, en zo dacht ik afgelopen donderdag, hoogste tijd voor een update want de laatste is alweer van twee weken geleden. Toen ik echter naar de datum van de laatste update keek moest ik tot de conclusie komen dat ik me iets vergist had. Eén week om precies te zijn. Het is al weer

Read More/Lees meer.

Update 4 juni 2023

En nu is het nagelbijten geblazen. Hoe lang ik dat moet doen weet ik nog niet. Reden voor het nagelbijten is het examen wat ik afgelopen vrijdag heb gedaan. Het theorie examen waar je voor moet slagen voordat je de praktijkproef mag doen om een vak brief in magazijn en logistiek te kunnen krijgen.

Read More/Lees meer.
error: Content is protected !!