Mijn blogs van 2023

Mijn blogs van 2023

Update 14 januari 2023

En zo is het 2023 en is het de hoogste tijd voor een update. Reden dat er wat meer tijd zit tussen de updates is mijn rustige leventje hier. Tevens werkt het weer ook niet erg mee. Volgens mij hebben we dit jaar nog niet één dag gehad die helemaal zonder regen was. Nee,

Read More/Lees meer.

Update 5 februari 2023

En zo is het weer tijd voor een update. Het is me gelukt om genoeg foto’s te verzamelen van mijn activiteiten hier en ik heb nog wat te schrijven. We beginnen maar eens met de prijzen van het voedsel in de supermarkten. Die waren de afgelopen twee weken uitgebreid in het nieuws. De supermarkten

Read More/Lees meer.

Update 26 februari 2023

In de laatste update heb ik geschreven dat ik alle brandhout naar huis heb gereden. Dat is mooi maar dan ben je er nog niet klaar mee. Alles moet namelijk ook nog gekloven worden. Ik ben daar de zaterdag voor de laatste update al mee begonnen. In totaal zeven en half uur staan kloven.

Read More/Lees meer.

Update 12 maart 2023

Maart roert zijn staart en april doet wat die wil. Het laatste is nog even afwachten maar het eerste is zeker waar. Dat dan gezien de 15 centimeter sneeuw die hier ligt. Kan ook nog wel even meenemen de min tien van afgelopen vrijdagmorgen. Ja, we hebben nog echt winter in Noorwegen. Verder land

Read More/Lees meer.

Update 2 april 2023

Update tijd. Gelukkig heb ik nu weer genoeg te schrijven. Het gaat de goede kant op met het weer en dan kun je ook weer wat actiever zijn buiten. Het tuinseizoen begint zo langzamerhand weer, ik kan nu door de week weer hardlopen want het blijft weer langer licht en door het betere weer

Read More/Lees meer.

Update 16 april 2023

Eindelijk, Er komt een einde aan de lange en koude winter. De lente komt. Komende week, dan wordt het eindelijk mooi weer. Tot nu toe kwam de tempratuur nauwelijks boven de 5 graden maar volgende week gaat het richting 20 graden. De verwachting is dat de natuur zo’n beetje ontploft volgende week. Water en

Read More/Lees meer.

Update 30 april 2023

Ja, volgens mij zit ik weer in mijn gebruikelijke veertien daagse update ritme. Zoals ik al wel vaker heb geschreven is mijn leven op dit moment niet zo heel spannend meer. Na jaren van onregelmatige arbeidstijden en allerlei verschillende werkgevers is het de laatste twee jaar stabiel hier. Dezelfde werkgever en vaste werktijden. Ook

Read More/Lees meer.

Update 20 mei 2023

Ja, en zo dacht ik afgelopen donderdag, hoogste tijd voor een update want de laatste is alweer van twee weken geleden. Toen ik echter naar de datum van de laatste update keek moest ik tot de conclusie komen dat ik me iets vergist had. Eén week om precies te zijn. Het is al weer

Read More/Lees meer.

Update 4 juni 2023

En nu is het nagelbijten geblazen. Hoe lang ik dat moet doen weet ik nog niet. Reden voor het nagelbijten is het examen wat ik afgelopen vrijdag heb gedaan. Het theorie examen waar je voor moet slagen voordat je de praktijkproef mag doen om een vak brief in magazijn en logistiek te kunnen krijgen.

Read More/Lees meer.

Update 21 juni 2023

Hé, hé, nu kan ik opgelucht uitademen. Ik ben geslaagd voor mijn theorie examen magazijn en logistiek. Ik heb een drie gekregen voor mijn inspanning. Omgezet naar het Nederlandse systeem dan ben ik geslaagd met een zeven. En dat is voor mij ruim voldoende. Geslaagd is geslaagd.Ik moet wel bekennen dat ik de laatste

Read More/Lees meer.

Update 17 juli 2023

Ja, het is alweer even geleden sinds ik de laatste update op de site heb gezet. Ik ben weer eens ruim over mijn gebruikelijke twee weken heen. Maar zoals gewoonlijk heb ik ook nu weer een goede smoes waarom het deze keer zo lang duurde. Deze keer is de smoes: vakantie.Heerlijk drie weken op

Read More/Lees meer.

Update 30 juli 2023

Het kan nog net. Een tweede update in juli. Nog één dag en dan is deze maand ook alweer geschiedenis. Zoals al vaker geschreven, waar blijft de tijd. Voor de vakantie was ik nog even aan het rekenen. Ik heb in februari 2016 de sleutel van dit huis gekregen. Dat betekend dat ik hier

Read More/Lees meer.

Update 13 augustus 2023

Deze update kan ik beginnen met wat te schrijven over Hans. Dit is in dit geval geen persoon maar een lage druk gebied. Of je kunt zeggen het is de naam van extreem weer. Ik kreeg twee WhatsApps met vragen of ik last had gehad van Hans. Gelukkig kon ik terug schrijven dat dat

Read More/Lees meer.

Update 27 augustus 2023

Wel het is gelukt. Klaar met het verven van mijn huis aan de weg kant. Het was wel weer stressen. En weer vanwege het weer. Ik had alles al van te voren gewassen en schoongemaakt en dan is het wachten op enkele dagen met droog weer. En dat was vorige week donderdag en vrijdag.

Read More/Lees meer.

Update 10 september 2023

Van waar ik altijd mijn updates schrijf kan ik naar buiten kijken en heb ik uitzicht over het fjord voor mijn huis. Nu zit ik me af te vragen of er een dikke regenbui over het fjord trekt of dat er een mistbank hangt. Even naar buiten geweest en het is een flinke mistbank.

Read More/Lees meer.

Update 24 september 2024

Regen, regen, regen en nog eens regen. En dan nog meer regen, regen en regen. Want regenen doet het hier. Dag in dag uit. Vast weer dus. Hoewel dit niet ideaal is lijkt het me toch beter zo dan helemaal geen regen. Als ik af en toe op de tv zie hoe droog het

Read More/Lees meer.

Update 22 oktober 2023

Ja, ja ik weet het. Ik ben royaal over mijn veertien dagen heen. Maar zoals wel vaker heb ik een een goed excuus als er meer dan veertien dagen tussen twee updates zit. En dat is vaak de zelfde. Namelijk vakantie. Over de vakantie later meer. Ik ga nu in de beroemde chronologische volgorde

Read More/Lees meer.

Update 5 november 2023

Ja, en daar zit je weer tegen een wit scherm aan te kijken. Hoe zal ik deze update eens beginnen. Altijd maar vertellen dat je op tijd bent met de update wordt ook een beetje saai. En over het weer kun je ook altijd wel wat schrijven maar dat wordt ook een beetje saai.

Read More/Lees meer.

Update 19 november 2023

Deze update ga ik eens anders beginnen. De laatste tijd heb ik een update altijd beëindigd met foto’s van mijn vakantie in Duitsland. Deze keer doen we het anders. Ik ga beginnen met foto’s van mijn vakantie in Duitsland. De foto’s zijn van mijn laatste wandeling in Oberstdorf en gaat van Brigsau naar Oberstdorf.

Read More/Lees meer.

Update 3 december 2023

Zo, tijd om weer een update te schrijven. Deze keer heb ik nog genoeg te schrijven. Of dat de komende tijd nog zo blijft weet ik nog niet. Misschien ga ik net als vorige winter een poosje één keer in de drie weken een update schrijven. We zien wel even hoe het loopt. Over

Read More/Lees meer.

Update 17 december 2023

En nu eerst even een update schrijven. Daar heb ik nu wel de tijd voor want het weer buiten nodigt niet uit tot een wandeling of een andere buitenactiviteiten. Na ongeveer twee weken met winterweer is het weer nu omgeslagen en regent het de hele dag. En niet zo’n klein beetje ook. Ik heb

Read More/Lees meer.

Update 31 december

Wel, dit is hem dan. De laatste update van 2023. Een jaar dat ik in ieder geval afsluit met een met een nieuwe diploma op zak. Diegene die mijn blog lezen kunnen zich nog wel herinneren dat ik afgelopen winter bezig ben geweest met een cursus magazijn en logistiek. Hier voor heb ik op

Read More/Lees meer.
Translate »
error: Content is protected !!