Mijn blogs van 2018

Mijn blogs van 2018

Update 18 januari 2018

En toen was het 2018. Hoogste tijd om weer eens een update op de site te zetten. Ik probeer minimaal één keer in de drie weken een update te schrijven. Wordt het minder dan is er een risico dat het een wel erg lange update wordt of het sloft gewoon heen en gebeurd er

Read More/Lees meer

Update 4 februari 2019

Zondagmiddag, nog een dik uur voordat ik weer richting koetjes moet, dus nog mooi even de tijd om aan een update te beginnen. Deze schrijf ik een beetje tussen de activiteiten door vandaag. Als alles dan volgens planning gaat dan kan ik hem vanavond na het melken op het www zetten. Afgelopen vrijdag en

Read More/Lees meer

Update 18 februari 2018

Zondagmiddag, nog een dik uur voordat ik weer richting koetjes moet, dus nog mooi even de tijd om aan een update te beginnen. Zo begon ik de vorige update en zo kan ik hem weer beginnen. Het verschil is nu wel dat ik meer tijd heb en ik dus deze update voor het melken

Read More/Lees meer

Update 4 maart 2018

Ik kan deze update wel weer op dezelfde manier beginnen als de laatste twee keer. Ook deze keer heb ik werkweekend wat meestal betekend dat ik ’s morgens en ’s avonds ergens koeien moet melken. Ook deze keer heb ik nog mooi even de tijd om een update te schrijven voordat ik weer richting

Read More/Lees meer

Update 24 maart 2018

Tjonge, wat vliegt de tijd weer. Het is alweer bijna drie weken geleden dat ik een update op de site heb gezet. Ik had al eerder een update willen schrijven maar door allerlei activiteiten(lees veel werk) kwam het er maar niet van. Nu heb ik een rustige zaterdagavond. En mocht het vandaag niet lukken

Read More/Lees meer

Update 8 april 2018

Het weer. Laat ik daar maar eens mee beginnen deze keer. Dat heb ik al lang niet meer gedaan. Het weer wil maar niet opschieten hier. Het mag dan al wel april zijn en de zomertijd is al ingegaan maar van de lente merk je hier nog niet veel. Sterker nog drie dagen geleden

Read More/Lees meer

Update 28 april 2018

Ja, en daar zit ik weer tegen het scherm aan te staren. Deze keer niet omdat ik niet weet hoe ik beginnen zal maar meer om wat ik schrijven zal. Keek gisteren in het foto mapje van april en die bleek nog helemaal leeg. Ik kan me niet een periode herinneren dat ik zo

Read More/Lees meer

Update 21 mei 2018

Moest ik de vorige keer nog schrijven dat ik niet veel te melden had en dat het foto mapje van april nog helemaal leeg was, dan kan ik nu schrijven dat ik weer wat te melden heb en dat het fotomapje van mei ongeveer 500 foto’s bevat. Ja, ben even op vakantie geweest. De

Read More/Lees meer

update 8 juni 2018

Wel laten we deze keer eens weer met het weer beginnen. Dat is hier volop in het nieuws. Dit is vooral omdat hier het ene warmte record na het andere wordt verbroken. Hier heeft het sinds ik er weer ben vakantie nog niet weer geregend en de tempraturen zijn ruim sub tropisch. Ik heb

Read More/Lees meer

Update 24 juni 2018

Zo, de koetjes zijn gemolken, ik heb mijn rondje hardlopen er op zitten, de koffie pot staat te pruttelen en nu is het tijd om een update te gaan schrijven. Deze keer heb ik niet zo heel veel spannends te schrijven. Ik ga er tenminste van uit als ik schijf dat ik nieuwe hardloopschoenen

Read More/Lees meer

Update 12 juli 2018

Tijd om eens weer een update te schrijven. Deze keer wou ik het in dagboek vorm doen. Gewoon van elke dag na de laatste update schrijven wat ik heb gedaan. Zodat je een indruk krijgt hoe mijn leventje er hier uitziet. We beginnen op maandag 25 juniOm 08.00 uur begonnen bij de groothandel in

Read More/Lees meer

Update 2 augustus 2018

En toen was het alweer augustus. Ik heb het al vaak geschreven maar de tijd blijft maar vliegen. Waar blijft de tijd om het zo maar te zeggen. Deze keer wordt het weer een gewone update met wat nieuws en foto’s. Ook Marokko komt weer aan de beurt in deze update. Allereerst maar eens

Read More/Lees meer

Update 22 agustus 2018

Hoogste tijd om een update te schrijven anders ga ik over mijn drie weken grens heen. Dat wil zeggen dat ik minstens één keer in de drie weken een update op de site wil zetten. Om maar met het weer te beginnen. Hier is de droogte wel over. De laatste tijd heeft het veel

Read More/Lees meer

Update 2 september 2018

Nu heb ik alweer genoeg foto’s en ook genoeg om te schrijven dus maar weer eens update over mijn leventje in Noorwegen. Allereerst maar het wat minder leuke nieuws. Dan hebben we dat in ieder geval gehad. Diegene die mijn blog een beetje volgen weten vast nog wel dat ik een beetje aan sukkelen

Read More/Lees meer

Update 23 september 2018

Wel deze update kan ik beginnen met, voor mij in ieder geval, erg goed nieuws. Na lang zoeken en solliciteren heb ik eindelijk een 100 procent vaste baan gevonden in een branche waar ik al lang graag ik wil werken. 15 oktober begin ik officieel te werken voor Osland Stamfisk. Ik ben tussen mijn

Read More/Lees meer

Update 15 oktober 2018

En toen gebeurde het toch. Heb ik al enkele malen geschreven dat ik minstens één keer in de drie weken een update wil doen ga ik nu toch over mijn limiet heen. Gelukkig maar met één dag en ik geef gewoon mijn vakantie de schuld. Ja, want zoals sommigen al wel weten ben ik

Read More/Lees meer

Update 1 november 2018

Ja, we zullen eens weer met een update beginnen. Helaas heb ik ook deze keer niet zo heel veel spannends te melden. Met mijn nieuwe baan ik kennelijk ook mijn leventje hier in wat rustiger vaarwater terecht gekomen. Wat mijn nieuwe baan betreft ziet dat er wat mij betreft goed uit. Het is wel

Read More/Lees meer

Update 16 november 2018

Zo, en nu gaan we eerst even een update schrijven. Hoewel ik ook deze keer niet zoveel bijzonders te vertellen heb wil ik zo voorkomen dat de volgende weer zo’n lang verhaal wordt. Ik weet niet of het ga lukken maar ik ben van plan om nu wat vaker een korte update te schrijven.

Read More/Lees meer

Update 1 december 2018

En toen was het alweer december. Het einde van het jaar komt in zicht maar eerst hebben we nog Sinterklaas en niet te vergeten Kerst. Hier gaat alles zijn gangetje. Geniet van de vrije avonden en de activiteiten waar ik druk mee ben. Deze update doe ik zo’n beetje in de beroemde alfabetisch-lexicografisch volgorde.Na

Read More/Lees meer

Update 12 december 2018

En toen was het alweer tijd om weer een update te schrijven. Gelukkig heb ik niet stil gezeten de laatste tijd en heb ik weer wat te melden. Grootste happening van de laatste tijd was wel de jaarlijkse kerstmarkt hier in Bjoa. Zoals ik al gemeld zit ik in het organiserende comité en dan

Read More/Lees meer

Update 26 december 2018

Ja, en hoe begin je nou weer een update? En toen was de kerst alweer bijna voorbij. Of, hoogste tijd om weer eens een update te schrijven. Maar gewoon beginnen deze keer. Om je nog een goede Kerst toe te wensen is het eigenlijk al te laat voor. Ik hoop dus maar dat je

Read More/Lees meer
Translate »
error: Content is protected !!