Mijn blogs van 2020

Mijn blogs van 2020

Update 17 januari 2020

Ja, het is altijd wel wat met een update. De ene keer weet je niet hoe je beginnen moet. De andere keer heb je niets te vertellen. Maar deze keer is het anders. Ik heb weinig te schrijven en ik heb geen foto’s. Ik heb dit jaar nog geen enkele foto genomen. En waarom

Read More/Lees meer

Update 3 februari 2020

Ja, en dan is het weer tijd voor een update heb je het zelfde probleem als de vorige keer. Geen foto’s en weinig te vertellen. De reden hiervoor is ook hetzelfde als de vorige keer. Slecht weer en onregelmatige werktijden. Met dat laatste is het nu wel ongeveer gebeurd. Afgelopen vrijdag was mijn laatste

Read More/Lees meer

Update 21 februari 2020

Update tijd. Het gaat wat dat betreft vooruit hier. Ik heb deze keer foto’s die ik kan gebruiken bij deze update. En zelfs een video. Wat een luxe. Om maar met het weer te beginnen dat is nog net zo fantastisch als bij de vorige update. Regen, hagel, natte sneeuw en veel wind. Liep

Read More/Lees meer

Update 9 maart 2020

Ja, laten we dan deze keer maar eens weer met het weer beginnen. Dat is hier nog net zo fantastisch als bij de vorige update. Het stopt maar niet met regenen en waaien. Afgelopen week hebben we eindelijk een paar mooie dagen gehad. We hebben vol beverbazinging staan kijken naar dat grote gele ronde

Read More/Lees meer

update 23 maart 2020

Ja, ik geloof dat ik maar gewoon weer met het weer begin. Dat is nu een stuk beter dan de vorige update. We hebben nu vaker dagen zonder regen dan omgekeerd. Het is voorjaar en dat begin je toch wel te merken. De zon wordt steeds krachtiger en de dagen worden nu snel langer.

Read More/Lees meer

Update 5 april 2020

Goed, en daar zit je dan weer eens tegen een wit scherm aan te kijken. Hoe begin je een update. Dat is volgens mij wel een goede naam voor een cursus, hoe begin je een update. Altijd maar weer met het weer beginnen wordt ook een beetje saai. Dus laat ik nu maar eens

Read More/Lees meer

Update 20 april 2020

Ja, eindelijk. Het is gekomen. Het mooie weer. Na bijna vier maanden met veel te veel regen, wind en ander slecht weer melden ze hier nu eindelijk een dikke week met mooi weer. Erg fijn om eens de weersvoorspelling te controleren en dan zien dat er geen regen verwacht wordt. Nu kan ik komende

Read More/Lees meer

Update 2 mei 2020

En zo zijn er alweer veertien dagen voorbij en is het weer tijd om een update te schrijven. Ik mag me zelf wel een complimentje geven want ik hou me de laatste tijd netjes aan mijn eigen afspraak om elke veertien dagen een update op de site te zetten. Die site wil ik ook

Read More/Lees meer

Update 16 mei 2020

Ja, weer een nieuwe update. Ik begin maar met het belangrijkste nieuwtje. En dat is dat ik weer een baantje heb gevonden. Helaas geen vast werk maar een tijdelijke baan voor zes maanden. Wel met mogelijk dat het omgezet wordt in een vast dienstverband na die zes maand. En wat heb ik nu gevonden?

Read More/Lees meer

Update 2 juni 2020

En nu snel even een update schrijven. Niet omdat ik nu zo weinig tijd heb maar buiten schijnt nog steeds de zon en daar wil ik nog even van genieten. Ze melden morgen nog mooi weer en dan zakt de temperatuur en is er regen voorspeld. Past allemaal mooi deze keer. Met de Pinksteren

Read More/Lees meer

Update 15 juni 2020

Deze keer ga ik beginnen met Erben Wennemars. Daar heb ik niet zo heel veel over te vertellen maar ik vond het erg grappig om hem op de Noorse televisie te zien. Hij maakte daar reclame voor een voedingssupplement. In het eerste gedeelte zat en schaatste hij geloof ik bij Flevo on Ice. In

Read More/Lees meer

Update 29 juni 2020

Tjonge, tjonge, wat vliegt de tijd. Druk, druk, druk. Een week is zo weg en de maand juni is al bijna weer geschiedenis. Wat zeg ik, 2020 is al bijna weer bijna half voorbij.Je bent druk met van alles en nog wat. Vooral de tuin heeft de laatste tijd nogal wat tijd gekost maar

Read More/Lees meer

Update 13 juli 2020

Zo, nu eerst eens beginnen met het schrijven van een update. Normaal schrijf ik die altijd thuis maar deze keer heb ik de laptop mee genomen naar mijn vriendin. We hebben net gegeten en zij wou nog wat huishoudelijke klusjes doen. En dus kan ik nu even een begin maken met een update. Wat

Read More/Lees meer

Update 1 augustus 2020

Yep, het is weer de hoogste tijd voor een update. De laatste is al even geleden maar daar heb ik een goed excuus voor. Die heet namelijk: vakantie. En helaas moet ik dan ook melden dat die vakantie er bijna op zit. Maandag begint het gewone leven weer. Terug naar de betonelementen en de

Read More/Lees meer

Update 18 augustus 2020

En zo is het weer update tijd. Hoogste tijd want ik ga over mijn eigen gestelde termijn van, elke veertien dagen, een update heen. Gelukkig heb ik deze keer wel voldoende te vertellen en ook meer dan genoeg foto’s. Het leven hier gaat weer ongeveer zijn gewone gangetje. Ik ben nu al weer ruim

Read More/Lees meer

Update 1 september 2020

En zo is het alweer september en weer de hoogste tijd voor een update. Deze keer heb ik niet zo heel veel nieuws te melden. Het leventje gaat hier zo’n beetje zijn gangetje. Dat betekend niet dat ik niets te doen heb. De eerste tuinclub bijeenkomst zit er op en die is goed verlopen.

Read More/Lees meer

Update 15 september 2020

Ik denk dat ik deze update maar eens in de beroemde alfabetisch-lexicografisch volgorde ga doen. De laatste update is van 1 september zo wat heb ik zoal gedaan na die tijd? Wel 2 september heb ik nog een rondje op de motor gereden. Van motorrijden is dit jaar helaas niet veel terecht gekomen. Mijn

Read More/Lees meer

update 29 september 2020

Ja, ja, het is weer update tijd. Genoeg gedaan, druk geweest maar heb ik nou veel om over te schrijven. Nou niet echt. Maar ik ga het toch proberen. Ik schrijf elke dag in een dagboek/agenda wat ik heb gedaan en dat gebruik ik meestal om deze blog te schrijven. Zeker handig als je

Read More/Lees meer

Update 14 oktober 2020

16 oktober 2020 En nu is het weer de hoogste tijd voor een update. Ben al mooi over mijn eigen gestelde termijn van twee weken heen. Oorzaak? Druk, druk en nog eens druk. Gelukkig heb ik nu wel genoeg om over te schrijven en ook deze keer genoeg foto’s. Maar even beginnen met het

Read More/Lees meer

Update 30 oktober 2020

30 oktober 2020 Zo, we zullen eens weer voorzichtig beginnen met een nieuwe update. Heb nu wel aardig goed tijd om er één te schrijven. Buiten is het wel gebeurd met de tuin. Moet de gazonmaaier en de kantenmaaier nog schoonmaken en er moeten nog wat planten naar binnen en dan is het tuinseizoen

Read More/Lees meer

Update 15 december 2020

Nou, maar eens beginnen met schrijven. Dit wordt een zeldzame opdate. Ik heb het volgens mij nog maar één of twee keer eerder gehad dat ik geen foto’s had voor de update. Ik heb net nog het mapje van december bekeken maar dat is nog helemaal leeg. Gelukkig gebeurd hier nog genoeg waar ik

Read More/Lees meer

Update 30 december 2020

30 december 2020  Wel, dit wordt in twee opzichten een laatste update. Ten eerste is het de laatste update van dit jaar. En ten tweede is dit, als alles goed gaat, de laatste update op mijn oude site. Volgende maand wil ik proberen de boel om te zetten naar de nieuwe site. Dit wordt

Read More/Lees meer
Translate »
error: Content is protected !!