Mijn blogs van 2020

Mijn blogs van 2020

Update 30 december 2020

30 december 2020  Wel, dit wordt in twee opzichten een laatste update. Ten eerste is het de laatste update van dit jaar. En ten tweede is dit, als alles goed gaat, de laatste update op mijn oude site. Volgende maand wil ik proberen de boel om te zetten naar de nieuwe site. Dit wordt

Read More/Lees meer

Update 15 december 2020

Nou, maar eens beginnen met schrijven. Dit wordt een zeldzame opdate. Ik heb het volgens mij nog maar één of twee keer eerder gehad dat ik geen foto’s had voor de update. Ik heb net nog het mapje van december bekeken maar dat is nog helemaal leeg. Gelukkig gebeurd hier nog genoeg waar ik

Read More/Lees meer

Update 30 oktober 2020

30 oktober 2020 Zo, we zullen eens weer voorzichtig beginnen met een nieuwe update. Heb nu wel aardig goed tijd om er één te schrijven. Buiten is het wel gebeurd met de tuin. Moet de gazonmaaier en de kantenmaaier nog schoonmaken en er moeten nog wat planten naar binnen en dan is het tuinseizoen

Read More/Lees meer

Update 14 oktober 2020

16 oktober 2020 En nu is het weer de hoogste tijd voor een update. Ben al mooi over mijn eigen gestelde termijn van twee weken heen. Oorzaak? Druk, druk en nog eens druk. Gelukkig heb ik nu wel genoeg om over te schrijven en ook deze keer genoeg foto’s. Maar even beginnen met het

Read More/Lees meer

Update 3 februari 2020

Ja, en dan is het weer tijd voor een update heb je het zelfde probleem als de vorige keer. Geen foto’s en weinig te vertellen. De reden hiervoor is ook hetzelfde als de vorige keer. Slecht weer en onregelmatige werktijden. Met dat laatste is het nu wel ongeveer gebeurd. Afgelopen vrijdag was mijn laatste

Read More/Lees meer

Update 17 januari 2020

Ja, het is altijd wel wat met een update. De ene keer weet je niet hoe je beginnen moet. De andere keer heb je niets te vertellen. Maar deze keer is het anders. Ik heb weinig te schrijven en ik heb geen foto’s. Ik heb dit jaar nog geen enkele foto genomen. En waarom

Read More/Lees meer