Mijn blogs van 2017

Mijn blogs van 2017

Update 15 januari 2017

In de vorige update heb ik geschreven dat dat de laatste was van 2016 en dan wordt dit dus automatisch de eerste van 2017. Ik hoop dat je het nieuwe jaar goed binnen gerold bent en alle vingers nog hebt.Zelf heb ik er niet veel werk van gemaakt. Oudejaarsdag en nieuwjaarsdag heb ik ’s

Read More/Lees meer

Update 29 januari 2017

Ja, ik zal eens beginnen met het schrijven van een update. Het is er in ieder geval mooi weer voor. Buiten is het zuur winterweer. Vandaag heeft het al gesneeuwd, gehageld en geregend en daarbij waait het hard en is het maar twee graden. Mooi weer om de houtkachel op te stoken en op

Read More/Lees meer

Update 19 februari 2017

Vandaag is het een beetje een speciale dag. Het schoot mij namelijk net te binnen dat ik 15 februari vorig jaar de sleutel van dit huis heb gekregen. 19 februari ben ik over verhuist van Innbjoa naar Utbjoa. Ik woon hier dus alweer een jaar!!!!!! Help, waar blijft de tijd? Volgens mij heb ik

Read More/Lees meer

Update 12 maart 2017

Zo, en nu is het tijd om even rustig te gaan zitten en een update te schrijven. Ben vandaag weer gekomen van een kort weekendje Stavanger. Hier heb ik gisteren de finale wereldbeker schaatsen bezocht maar aangezien ik deze update in chronologische volgorde ga doen komt dat later aan beurt. Als laatste heb ik

Read More/Lees meer

Update 29 maart 2017

Zo, bij het sluiten van de maand maart nog even een update op de site zetten. Moet deze keer wel melden dat ik niet zo veel spannends te melden heb. Ik heb hier op dit moment een aardig regelmatig leven zonder dat er nu veel spannende veranderingen zijn. Vast werk en arbeidstijden bij de

Read More/Lees meer

Update 21 april 2017

Zo, ik zag dat het alweer drie weken geleden is dat ik de laatste keer een update heb geschreven. Hoogste tijd om eens achter de computer te kruipen en een eind weg te typen.Ik zal maar eens beginnen met het weer. Altijd een veel besproken onderwerp. Met het weer wil het hier nog niet

Read More/Lees meer

Update 14 mei 2017

En zo kabbelt mijn leventje hier rustig door. Zo zou ik deze update wel kunnen afsluiten. Op dit moment is het gelukkig rustig hier en dit zal, denk ik, wel een korte update worden. Ik heb in ieder geval maar besloten om deze keer eens geen foto’s van wandelingen bij de update te doen.

Read More/Lees meer

Update 28 mei 2017

En zo is het weekend al weer voorbij. Dit keer was het mooi weer maar helaas had ik niet veel tijd om daar van te genieten. Gisteren ongeveer vanaf zes uur ’s morgens tot ruim zeven uur ’s avonds gewerkt. Eerst ’s morgens de koetjes gemolken, daarna snel naar huis om te douchen en

Read More/Lees meer

Update 14 juni 2017

Hoogste tijd om eens weer aan een update te beginnen. Ik heb weer voldoende foto’s en genoeg te vertellen. Eerst moet ik nog even terug naar 17 mei. Dat is de dag dat hier wordt gevierd dat 17 mei 1814 de Noorse grondwet is ondertekend. Of te wel, Noorwegen werd officieel een zelfstandig land.

Read More/Lees meer

Update 8 juli 2017

Het laatste wasje zit in de wasmachine en als die klaar is zijn de meeste vakantie spullen schoon en opgeruimd. Alleen de tent hangt nog te drogen en de motor moet nog gewassen worden.Ik kan gelukkig terug zien op een geslaagde vakantie. Ook een drukke vakantie. Veel gezien, gedaan en heel veel mensen gesproken.De

Read More/Lees meer

Update 30 juli 2017

Tjonge, al weer drie weken aan het werk sinds mijn vakantie. Het heeft mij wel behoorlijk moeite gekost om weer op gang te komen. Ik kijk nog steeds met veel plezier terug op mijn vakantie maar het was ook wel een drukke vakantie. Als ik alleen al kijk naar de hele dag motorrijden dan

Read More/Lees meer

Update 27 augustus 2017

Tjonge, alweer bijna een maand geleden dat ik een update op de site heb gezet. Hoogste tijd om eens een nieuwe te schrijven. Het zal deze keer wel een waterval aan kleine berichtjes worden. Om maar met iets belangrijks te beginnen. Werk. Hoe staat het daar mee? Helaas niet zo goed. Afgelopen vrijdag nog

Read More/Lees meer

Update 16 september 2017

Zo, nu eerst maar eens aan een update beginnen. Het is alweer bijna drie weken geleden sinds de laatste.Om maar met het belangrijkste te beginnen. Werk, hoe is het daar mee. Wel, helaas dat was geen happy end. Het ging allemaal wat raar en ik wil er nog steeds niet te veel over op

Read More/Lees meer

Update 3 oktober 2017

Tjonge, tjonge, wat een weer hebben we hier toch. Regen, regen en nog eens regen. Volgens mij heb ik al eerder geschreven over de verregende zomer maar ik kan nu ook gaan schrijven over een compleet verregende herfst. Was het afgelopen week nog behaaglijk herfst weer nu is het weer compleet omgeslagen. Ik kan

Read More/Lees meer

Update 20 oktober2017

Af en toe zet je een update op de site waarvan je achteraf denkt, hmmm dat was niet zo’n hele goeie. De vorige was zo’n één. Hopelijk wordt deze wat beter. Ik heb in ieder geval weer voldoende foto’s. Ook heb ik ook weer genoeg gedaan om een flink stuk te kunnen schrijven. Ik

Read More/Lees meer

Update 5 november 2017

Zo, het is zaterdagavond hier. Vandaag van acht tot kwart over twee gewerkt in de supermarkt, daarna nog even een eind gewandeld. Het avondeten heb ik al achter de kiezen en dat houdt in dat ik mooi op tijd klaar ben vanavond. Oftewel, kan ik mooi even een update schrijven. Eerst maar een update

Read More/Lees meer

Update 28 november 2017

Het is alweer ruim drie weken sinds de laatste update dus de hoogste tijd om een weer op het toetsenbord te klimmen. Ja, vroeger klommen we altijd in de pen maar dat doen we tegenwoordig niet veel meer. Nu klimmen we op het toetsenbord. Hiervoor ga ik dan achter de computer zitten maar dat

Read More/Lees meer

Update 21 december 2017

Ja, nu zit ik al een kwartier tegen het scherm van de computer aan te kijken en probeer te bedenken hoe ik deze update zal openen. Maar er wil mij geen pakkende zin te binnen schieten.Ik denk dat ik maar eens begin met een weer praatje. Hier hebben we net zoals in Nederland een

Read More/Lees meer
Translate »
error: Content is protected !!