Mijn blogs van 2016

Mijn blogs van 2016

Update 17 januari 2016

Koud hé, ja dat kun je hier wel zeggen. Toen ik vanmorgen na de melksessie naar huis reed gaf de auto aan dat het buiten de auto min 17 was. Mooi fris dus. Tevens heeft het hier gesneeuwd en is er in totaal denk ik zo’n 20 centimeter gevallen. Oftewel, de winter is gearriveerd.

Read More/Lees meer

Update 10 februari 2016

Nog 5 nachtjes slapen en dan is het zo ver. Dan krijg ik de sleutel van mijn huis. Ben zeer benieuwd hoe het er uit ziet zonder dat er meubels in staan. Planning is ook om volgende week te gaan verhuizen. Ze melden droog weer en daar wil ik maar gebruik van maken om

Read More/Lees meer

Update 28 februari 2016

19 februari 2016, dat is de officiële datum geworden. De datum dat ik in mijn “nieuwe” optrekje ben getrokken. Achteraf bekeken ben ik nog best wel snel verhuist. De sleutel heb ik de maandag 15de gekregen en vrijdag de 19de was alles al zo’n beetje verhuist. De zaterdag erna heb ik gebruikt om het

Read More/Lees meer

Update 22 maart 2016

Ja, en zo schiet ook de maand maart al weer mooi op. Zag dat het alweer een mooi poosje geleden is dat ik wat nieuws op de site heb gezet. Hoogste tijd om eens een update van de stand van zaken te doen.Kan nu in ieder geval melden dat de meubels gearriveerd zijn. 2

Read More/Lees meer

Update 30 maart 2016

Het stond eigenlijk niet op de planning om nu alweer een update op de site te zetten maar soms heb je niet alles zelf in de hand. Zo zijn er mensen uit een dorpje in Overijssel die het nodig vonden dat ik aan de grote klok ging hangen dat Abraham ik een jaartje ouder

Read More/Lees meer

15 april 2016

Zo, en nu maar een wat meer serieuze update. Na alle onzin van de vorige keer nu weer terug naar het nieuws van alle dag. Het belangrijkste nieuws is deze keer dat ik er een baantje bij heb gevonden. Ik heb een 60 procent baan bij een groothandel in handschoenen gekregen. Het bedrijf zit

Read More/Lees meer

Update 30 april 2016

Lente, ja dat zou leuk zijn. Helaas schiet het ook hier niet erg op met de lente. Het koufront dat met koningsdag over Nederland lag was hier al een paar dagen eerder langs gekomen. Met het zelfde resultaat. Min graden, sneeuw, hagel en een gure wind. Gelukkig doet het weer op dit moment wat

Read More/Lees meer

Update 16 mei 2016

Handschoenen links, handschoenen rechts, handschoenen voor mij, handschoenen achter mij. Hemeltje lief, nooit gedacht dat er zoveel verschillende handschoenen bestonden. Vijf grote hallen met handschoenen. In welke hal sta ik nu ook al weer en waar staat de hal waar ik nu wezen moet? Een GPS op mijn elektrische palletwagentje was nu wel handig

Read More/Lees meer

Update 2 juni 2016

Rustig, dat is het hier op dit moment. En dan bedoel ik dat er weinig spannends gebeurd. Mijn leventje hier rommelt rustig verder. Dat betekend niet dat ik mij verveel. Afgelopen week heb ik 50 uur gewerkt en ook de weken daarvoor heb ik de nodige overuren gedraaid. Soms wel wat vermoeiden, maar de

Read More/Lees meer

Update 19 juni 2016

En zo is de vakantie al weer voorbij. Ja, ik ben er stiekem even tussen uit geweest. Hoogte punt was de wandelvakantie in Spanje. Weer een weekje met SNP op pad. Dit bevalt nog steeds goed. Dit is zo’n vakantie dat je een bult geld naar de SNP schuift en zij regelen alles. Ook

Read More/Lees meer

Update 9 juli 2016

Woensdagavond. Nog een half uurtje en dan begint de halve finale tussen Portugal en Wales. Dat half uurtje geeft mij mooi de tijd om met een update voor de site te beginnen. De planning is om hem dit weekend op de site te zetten. Deze keer wil ik eens in chronologische volgorde vertellen wat

Read More/Lees meer

Update 29 juli 2016

Ja, het is bijna gelukt. De vorige update heb ik afgesloten met het vertellen over mijn twee projecten die ik eerst af wou hebben voor dat ik met wat anders zou beginnen. Het is bijna gelukt. Het fotoboek is af en opgestuurd. Als alles goed is komt het boek komende week. Ik ben zeer

Read More/Lees meer

Update 13 augustus 2016

No Blues no Glory, wel een beetje een overdreven tekst maar het valt niet mee om steeds wat nieuws te verzinnen en aangezien dit een update wordt met heel veel blues leek me die opening wel grappig. Als je veel werk is het ook fijn als je af en toe even wat kunt ontspannen.

Read More/Lees meer

Update 30 augustus 2016

Nog even op de valreep van augustus een update. Deze keer wou ik het eens een keer over het weer hebben. Of eigenlijk ook niet want ik heb schoon genoeg van het weer. Eigenlijk hebben we geen weer hier. In ieder geval geen goed weer. Ik kijk nog wel eens naar het weer in

Read More/Lees meer

Update 22 september 2016

Tjonge, de tijd vliegt wel zeg. Het is alweer ruim drie weken geleden dat ik een update op de site heb geplaatst. Ik had het eigenlijk voor afgelopen weekend al gepland maar door allerlei bezigheden en een luie bui kwam het er niet van. Vrijdagavond tot zeven uur gewerkt in de bouwmarkt, daarna nog

Read More/Lees meer

Update 8 oktober 2016

Als ik nu ergens niet over kan klagen dan is het wel over het weer van de laatste tijd. Het is nu al ruim in oktober en we hebben hier fantastisch herfstweer. Overdag strak blauwe lucht met volop zon en ’s nachts koelt het flink af zodat je lekker kunt slapen. Afgelopen nacht kroop

Read More/Lees meer

Update 23 oktober 2016

Het gaat niet hard, maar langzaam maar zeker kruipt de winter deze kant op. Je kunt merken dat het, ondanks het mooie weer, buiten steeds kouder wordt. Op de televisie wordt er steeds meer over winterweer en sneeuw gepraat. Tevens beginnen ze te waarschuwen dat het tijd wordt om de winterbanden onder de auto

Read More/Lees meer

Update 11 november 2016

Schreef ik de vorige keer nog dat de winter langzaam maar zeker deze kant op kruipt dan kan ik nu schrijven dat de winter is gearriveerd. ’s Nachts dook de temperatuur richting -10 en overdag is die de laatste dagen ook niet meer boven nul geweest. Op dit moment is de koude golf alweer

Read More/Lees meer

Update 28 november 2016

Deze keer maar eens een update met heel veel plaatjes en wat minder tekst.Ik begin maar met de wandeling die ik een poosje geleden heb gedaan. We zouden met een clubje van de handschoenen groothandel gaan maar naar mate de weersvoorspelling slechter werd, werd het animo onder de collega’s ook minder. Uit eindelijk ben

Read More/Lees meer

Update 19 december 2016

Ja, even een update schrijven. Meestal gaat dat aardig vlot maar deze keer zal het wel wat meer moeite kosten. De reden hier voor is eigenlijk eenvoudig. Ik heb niet zo veel te schrijven deze keer. Na een update met heel veel plaatjes wordt dit een wat meer normale update. Met de activiteiten in

Read More/Lees meer

Update 30 december 2016

Zo, en nu eerst een update schrijven. Ik ben net terug van een korte vakantie in Nederland waar ik weer heb bij kunnen kletsen met veel familie, vrienden en kennissen. Altijd leuk om de laatste nieuwtjes te horen. Omdat ik regelmatig terug kom in Nederland lukt het aardig om alle veranderingen te volgen. Bij

Read More/Lees meer
Translate »
error: Content is protected !!