Mijn blogs van 2019

Mijn blogs van 2019

Update 9 januari 2019

En dit wordt dan de eerste update van 2019. Ik hoop dat iedereen het jaar goed is begonnen en zonder vuurwerk schade 2019 is ingerold. Zelf ben ik eerst op oudejaarsdag nog een paar uur wezen werken. Het uitzitten heb ik bij vrienden hier in de buurt gedaan. Moet wel eerlijk bekennen dat ik

Read More/Lees meer

Update 24 januari 2019

En we blijven maar updates schrijven. Deze keer eentje met wat trieste gedeelte. Ik heb kort geleden mijn eerste begrafenis mogen beleven hier in mijn “nieuwe gemeente”. De bedrijfsleidster van de supermarkt waar ik een jaar heb gewerkt was plotseling overleden. Ze was op haar werk even naar buiten gegaan om een sigaretje te

Read More/Lees meer

Update 12 februari 2019

Ja, dat is al een hele poos geleden sinds de laatste update. Helaas kan ik daar deze keer niet zoveel aan doen. Ik gebruik een programma om mijn internetsite te maken, onderhouden en nieuwe blogs op de site te zetten. De makers van het programma vonden het noodzakelijk om dat programma eens flink op

Read More/Lees meer

Update 22 februari 2019

Wel, zoals het er nu naar uitziet kan ik weer een update met foto’s op de site zetten. Of het gaat lukken weet ik, op het moment dat ik dit schrijf, nog niet. Ik begin zoals gewoonlijk maar met het schrijven van een update, het uitzoeken en klaar maken van de foto’s en dan

Read More/Lees meer

Update 9 maart 2019

Ja, en daar zit je dan op een zaterdagavond in een appartement in Bergen een beetje tegen een computerscherm aan te kijken. Tijd om een update te schrijven. Ik heb er ook wel de tijd voor maar ik merk dat de afgelopen week best wel vermoeiend is geweest. Ook de inspiratie ontbreekt een beetje.

Read More/Lees meer

Update 24 maart 2019

Wel tijd om eens weer Microsoft Word op te starten en te beginnen aan een update voor op mijn site. Het zal wel weer lukken om het op het internet te krijgen maar het is helaas wel een frustratie project geworden door die nieuwe internetsite editor. We gaan maar verder waar we gebleven zijn

Read More/Lees meer

Update 7 april 2019

En zo zit je in Bjoa en zo zit je in Bjordal. Ja, ik ben eens weer op pad. Dit keer zit ik in een appartementje in Bjordal te schrijven. Dit gehucht ligt in de gemeente Hoyanger en dat ligt weer in de provincie Sogn og Fjordane. Maar hier over later meer. We gaan

Read More/Lees meer

Update 18 april 2019

Donderdag morgen is het nu en ik ben vrij vandaag. Deze dag heet Witte donderdag en dat is hier een officiële nationale vrije dag. Ook morgen goede vrijdag is hier een officiële feestdag. Oftewel de bevolking is vrij. Zelf moet ik morgenvroeg en zaterdagmorgen nog enkele uren werken. De vissen moeten wel gecontroleerd worden.

Read More/Lees meer

Update 1 mei 2019

1 mei,dat is de dag van de arbeid en dat is hier een officiële vrije dag. Voor mij was die niet helemaal vrij want ik ben nog even wezen werken. Normaal werken we in de weekenden en op vrije dagen van 8 tot 12. Op verzoek ben ik vandaag om zeven uur begonnen. Er

Read More/Lees meer

Update 18 mei 2019

Oei, zag ik gisteren ineens dat het bijna drie weken geleden is dat ik een update op de site heb gezet. Ik heb al wel eens geschreven dat de tijd zo snel gaat maar hij gaat nog sneller dan ik dacht. Ben de laatste tijd ook wel erg druk geweest. Druk met de nieuwe

Read More/Lees meer

Update 2 juni 2019

Zo, tijd om weer eens een update te schijven. Dat wordt, denk ik, een korte deze keer.De laatste twee weken zijn zeer rustig verlopen. Eindelijk weer eens tijd om ’s avonds in de luie stoel te zakken en een beetje TV te kijken. De Noorse tv is ongeveer hetzelfde als de Nederlandse als je

Read More/Lees meer

Update 16 juni 2019

Ja, en dan kun je wel je vakantie plannen omdat je dan kunt helpen met het vervangen van het dak maar dan moet het weer wel meezitten. En dat kun je nu net niet plannen. De timmerman heeft al wel vast een steiger neer gezet maar hij durfde niet te beginnen voordat ze minstens

Read More/Lees meer

Update 1 juli 2019

Ja, gisteren terug gekomen van een weekendje Oslo en nu is het weer tijd om een stukje te schrijven. Genoeg te vertellen.Het dak, ja, daar krijg ik een punthoofd van. Of van het weer. Dat weet ik eigenlijk niet. De drie weken vakantie zitten er op en er ligt nog steeds geen nieuw dak

Read More/Lees meer

Update 14 juli 2019

Zo, nu kan ik eindelijk eens een korte update schrijven. Niet dat hier niets gebeurd, maar sommige dingen kun je niet zo veel overschrijven. Het belangrijkste nieuws van dit moment is wel dat de timmerman eindelijk is begonnen met het vervangen van het dak op mijn huis. Eindelijk werd er een periode voorspelt zonder

Read More/Lees meer

Update 28 juli 2019

Warm, warmer, warmst. Veel te warm dat is het hier. Nu ik dit zit te schrijven geeft de buitentemperatuur meter, die vol in de zon hangt, ruim 40 graden aan. Dat heb ik nog niet eerder mee gemaakt in Noorwegen. Mooi weer om binnen te zitten. Gelukkig voorspellen ze voor komende week weer wat

Read More/Lees meer

Update 11 augustus 2019

Ik weet niet hoe het is in Nederland maar hier is gelukkig de hittegolf verder getrokken. De temperaturen zijn nu weer gewoon Noors. Vandaag ik het echt Westlands weer. Een graadje of 15 en het, hoe kan het anders, regent. Ook deze keer heb ik niet zo heel veel te schrijven. De laatste twee

Read More/Lees meer

Update 27 augustus 2019

Zo nu eerst eens beginnen met een nieuwe update. Kan ook deze keer melden dat ik niet zoveel te melden heb. De laatste periode heb ik eigenlijk alleen maar gewerkt en als ik niet aan het werk was dat zat ik wel op het dak. En zat ik niet op het dak dan was

Read More/Lees meer

Update 14 september 2019

Deze keer wordt het een update met veel foto’s en weinig tekst. Althans dat is de bedoeling. Ik begin maar met het hoofdevenement deze keer. Dat is dat ik mee ben geweest met sauesanking. Vertaalt naar het Nederlands betekent dat schapen verzamelen. Voor diegene die wel eens in Noorwegen in de bergen heeft gewandeld

Read More/Lees meer

Update 4 oktober 2019

Ik ga het weer eens proberen. Een korte update schrijven met redelijk wat foto’s. Dit wou ik de vorige keer ook maar dat lukte niet helemaal. Deze keer gaat het, denk ik, wel lukken aangezien ik de laatste tijd niet zo veel gedaan. Of eigenlijk moet ik schrijven dat ik best wel veel gedaan

Read More/Lees meer

Update 19 oktober 2019

Volgens mij heb ik al eens geschreven dat ik niet veel te schrijven had. Dat wil dan niet zeggen dat ik niet veel gedaan heb, maar over wat ik gedaan had viel niet veel te schrijven.Nu kan ik schrijven dat ik niet veel te schrijven heb en dat ik ook niet veel gedaan heb.

Read More/Lees meer

Update 3 november 2019

De vorige update ben ik geëindigd met melden van dat er weer een verandering op komst is. Eentje waar ik waarschijnlijk niet blij van zou worden. Wel het nieuwtje is dat ik weer op zoek mag naar een andere baan. Mijn huidige baan houdt op te bestaan. Ik heb nog werk tot eind januari

Read More/Lees meer

Update 17 november 2019

Ja, en wat schrijf je dan? Nu ben ik net met een cursus WordPress begonnen om mijn site eens een goede update te geven maar tegelijkertijd kom ik tot de conclusie dat ik niet zo heel veel meer te schrijven heb. Nu gaat het natuurlijk wel weer allemaal spannend worden omdat weer eens op

Read More/Lees meer

Update 2 december 2019

Zo, en nu zitten we al weer in de laatste maand van het jaar. En volgens mij begin ik deze maand met de kortste update van dit jaar. Nog twee maanden en dat zit mijn huidige baan erop. Moet wel bekennen dat ik nerveus begin te worden. Vindt ik nog wat nieuws voor die

Read More/Lees meer

Update 17 december 2019

Ja, en daar zit ik dan weer achter de computer. Genoeg te schrijven, maar ik weet weer eens niet hoe ik beginnen zal. Gewoon beginnen dan maar?Vanmorgen om ongeveer half tien was ik weer thuis van mijn vakantie in Nederland. Woensdag 4 december ben ik via de gewoonlijke routen naar Nederland gereden en gevaren.

Read More/Lees meer

Update 30 december 2019

En dit wordt hem dan. De laatste update van dit jaar. Nog één dag en dan is 2019 geschiedenis. Ben benieuwd wat 2020 gaat brengen. Grootste uitdaging in het begin van het jaar wordt in ieder geval het zoeken van een nieuwe baan. Ik heb nog twee baantjes gezien waar ik op wil solliciteren.

Read More/Lees meer
Translate »
error: Content is protected !!