Mijn blogs van 2022

Mijn blogs van 2022

Update 15 januari 2022

Ja, en zo zijn we in 2022 belandt. Ik hoop dat je goed en gezond het nieuwe jaar bent binnen gerold en optimistisch bent over het komende jaar.Zelf heb ik de jaarwisseling door gebracht in Haugesund. Hier hadden we geluk. We hebben niet uitgevonden wie er zo enthousiast waren, maar enkele honderden meters achter

Read More/Lees meer

Update 28 januari 2022

Ja, het blijft elke keer weer lastig. Hoe begin je en update? Volgens mij heb ik de meeste openingsteksten en zinnen al wel eens gebruikt. En om elke keer wat nieuws te verzinnen lukt helaas ook niet. Dus gewoon maar beginnen.Ik kan wel beginnen met het vertellen van dat het op dit moment erg

Read More/Lees meer

Update 11 februari 2022

Zo, en nu eerst even een updatetje schrijven. Ik heb er nu wel de tijd voor. Het weer is hier nog steeds zo dat je denkt: fijn om binnen te zijn. Hier kun je op een dag van alles verwachten. Regen, zon, hagel, natte sneeuw en als je geluk hebt vriest het. Het is

Read More/Lees meer

Update 27 februari 2022

Update tijd. Dat gaat deze keer zonder problemen want ik heb genoeg te schrijven. Maar allereerst wil ik wat schrijven over de oorlog in de Oekraïne. Ik weet eigenlijk niet wat ik er over zal schrijven behalve dan dat ik het verschrikkelijk vindt. Ik denk vooral aan de arme inwoners. Leef je in een

Read More/Lees meer

Update 13 maart 2022

En dan is het weer update tijd. Dat gaat deze keer niet zo heel veel tijd kosten want deze keer heb ik bijna niets om over te schrijven. Dus deze keer geen twee pagina’s lange updatering. Nee, deze keer weinig tekst maar wel redelijk wat foto’s en drie video’s. Het belangrijkste wat ik gedaan

Read More/Lees meer

Update 29 maart 2022

Een beetje later dan gewoonlijk maar hier is die dan weer, een update. Ook deze keer heb ik weer genoeg te vertellen en heb ik ook weer voldoende foto’s en video’s. Ik ga maar beginnen waar ik de laatste keer geëindigd ben. Het eerste bijzondere wat ik gedaan heb na de laatste update is

Read More/Lees meer

Update 9 april 2022

Als ik naar buiten kijk dan denk ik, mooi weer voor het schrijven van een update. Na enkele dagen van redelijk weer is het nu weer mooi binnen weer. Regen, wind en een ijskoude wind uit het noorden zorgen ervoor dat je binnen blijft. De vooruitzichten zijn redelijk maar echte voorjaars temperaturen van boven

Read More/Lees meer

Update 24 april 2022

Als ik nu naar buiten kijk dan denk ik, mooi weer om naar buiten te gaan voor een wandeling. Maar dat valt toch wat tegen. De zon schijnt, de lucht is blauw alleen waait er een koude noord oosten wind. Dat maakt het een stuk minder aangenaam buiten dan je denkt. Zoals ik al

Read More/Lees meer

Update 9 mei 2022

Zo, en nu eerst een update schrijven. Dat had ik gisteren willen doen. Maar toen ik moest kiezen uit of, op het terras in de zon zitten of binnen achter de computer heb ik voor het eerste gekozen. Ik had natuurlijk ook ’s avonds een update kunnen schrijven maar ik heb afgelopen weekend koetjes

Read More/Lees meer

Update 22 mei 2022

Deze update begin ik maar mee waar ik de vorige mee heb afgesloten. Dat was namelijk mijn grote aankoop. Ik heb gisteren foto’s gemaakt van mijn aankoop zodat ik hem hier kan laten zien. Ik heb namelijk een fiets gekocht. Geen gewone maar een elektrische. En die zijn hier niet zo heel erg goedkoop.

Read More/Lees meer

Update 8 juni 2022

Een beetje later dan gewoonlijk maar hier is die dan. De update. Reden dat ik wat later ben is het mooie weer van de laatste paar dagen. Het weer was zo mooi dat ik geen zin had om binnen te gaan zitten typen. Ik heb gewoon gedaan wat de meeste Noren zo’n beetje doen

Read More/Lees meer

Update 28 juni 2022

Nee, deze keer moet ik bekennen dat ik niet veel zin heb om een update te schrijven. Het is buiten mooi weer en ik ben thuis druk met het dagelijkse huishouden, tuin, verven en voorbereiden. Ik ga dus een poging doen om de korte update ooit te schrijven. Hier gaan we dan. In de

Read More/Lees meer
error: Content is protected !!