Mijn blogs van 2022

Mijn blogs van 2022

Update 15 januari 2022

Ja, en zo zijn we in 2022 belandt. Ik hoop dat je goed en gezond het nieuwe jaar bent binnen gerold en optimistisch bent over het komende jaar.Zelf heb ik de jaarwisseling door gebracht in Haugesund. Hier hadden we geluk. We hebben niet uitgevonden wie er zo enthousiast waren, maar enkele honderden meters achter

Read More/Lees meer

Update 28 januari 2022

Ja, het blijft elke keer weer lastig. Hoe begin je en update? Volgens mij heb ik de meeste openingsteksten en zinnen al wel eens gebruikt. En om elke keer wat nieuws te verzinnen lukt helaas ook niet. Dus gewoon maar beginnen.Ik kan wel beginnen met het vertellen van dat het op dit moment erg

Read More/Lees meer

Update 11 februari 2022

Zo, en nu eerst even een updatetje schrijven. Ik heb er nu wel de tijd voor. Het weer is hier nog steeds zo dat je denkt: fijn om binnen te zijn. Hier kun je op een dag van alles verwachten. Regen, zon, hagel, natte sneeuw en als je geluk hebt vriest het. Het is

Read More/Lees meer

Update 27 februari 2022

Update tijd. Dat gaat deze keer zonder problemen want ik heb genoeg te schrijven. Maar allereerst wil ik wat schrijven over de oorlog in de Oekraïne. Ik weet eigenlijk niet wat ik er over zal schrijven behalve dan dat ik het verschrikkelijk vindt. Ik denk vooral aan de arme inwoners. Leef je in een

Read More/Lees meer

Update 13 maart 2022

En dan is het weer update tijd. Dat gaat deze keer niet zo heel veel tijd kosten want deze keer heb ik bijna niets om over te schrijven. Dus deze keer geen twee pagina’s lange updatering. Nee, deze keer weinig tekst maar wel redelijk wat foto’s en drie video’s. Het belangrijkste wat ik gedaan

Read More/Lees meer

Update 29 maart 2022

Een beetje later dan gewoonlijk maar hier is die dan weer, een update. Ook deze keer heb ik weer genoeg te vertellen en heb ik ook weer voldoende foto’s en video’s. Ik ga maar beginnen waar ik de laatste keer geëindigd ben. Het eerste bijzondere wat ik gedaan heb na de laatste update is

Read More/Lees meer

Update 9 april 2022

Als ik naar buiten kijk dan denk ik, mooi weer voor het schrijven van een update. Na enkele dagen van redelijk weer is het nu weer mooi binnen weer. Regen, wind en een ijskoude wind uit het noorden zorgen ervoor dat je binnen blijft. De vooruitzichten zijn redelijk maar echte voorjaars temperaturen van boven

Read More/Lees meer

Update 24 april 2022

Als ik nu naar buiten kijk dan denk ik, mooi weer om naar buiten te gaan voor een wandeling. Maar dat valt toch wat tegen. De zon schijnt, de lucht is blauw alleen waait er een koude noord oosten wind. Dat maakt het een stuk minder aangenaam buiten dan je denkt. Zoals ik al

Read More/Lees meer

Update 9 mei 2022

Zo, en nu eerst een update schrijven. Dat had ik gisteren willen doen. Maar toen ik moest kiezen uit of, op het terras in de zon zitten of binnen achter de computer heb ik voor het eerste gekozen. Ik had natuurlijk ook ’s avonds een update kunnen schrijven maar ik heb afgelopen weekend koetjes

Read More/Lees meer

Update 22 mei 2022

Deze update begin ik maar mee waar ik de vorige mee heb afgesloten. Dat was namelijk mijn grote aankoop. Ik heb gisteren foto’s gemaakt van mijn aankoop zodat ik hem hier kan laten zien. Ik heb namelijk een fiets gekocht. Geen gewone maar een elektrische. En die zijn hier niet zo heel erg goedkoop.

Read More/Lees meer

Update 8 juni 2022

Een beetje later dan gewoonlijk maar hier is die dan. De update. Reden dat ik wat later ben is het mooie weer van de laatste paar dagen. Het weer was zo mooi dat ik geen zin had om binnen te gaan zitten typen. Ik heb gewoon gedaan wat de meeste Noren zo’n beetje doen

Read More/Lees meer

Update 28 juni 2022

Nee, deze keer moet ik bekennen dat ik niet veel zin heb om een update te schrijven. Het is buiten mooi weer en ik ben thuis druk met het dagelijkse huishouden, tuin, verven en voorbereiden. Ik ga dus een poging doen om de korte update ooit te schrijven. Hier gaan we dan. In de

Read More/Lees meer

Update 13 juli 2022

Update tijd. Past mooi want ik heb nu genoeg om te schijven. Vorige week had ik vakantie en die vrije dagen heb ik opgevuld met een korte motorvakantie. Vorig jaar ben ik drie dagen op pad geweest maar dat was wel erg kort. Deze keer ben ik vijf dagen op pad geweest en ik

Read More/Lees meer

Update 7 augustus 2022

Het is al weer een tijdje geleden is dat ik een update heb geschreven maar zoals gewoonlijk heb ik daar een goed excuus voor. Dat excuus heet vakantie. En als ik op vakantie ben mijd ik de sociale media een beetje. Dus ook geen vakantie update als ik op vakantie ben. Afgelopen woensdag ben

Read More/Lees meer

Update 21 augustus 2022

Mooi weer buiten. Het regent en het is koud. De temperatuur komt net niet boven de 15 graden. Zo droog als het in Nederland nu is, zo vochtig is het hier. We hebben al wel de conclusie getrokken dat je beter te veel regen kunt hebben dan te weinig. Leuk met al dat warme

Read More/Lees meer

Update 5 september 2022

Zo, maar eens weer beginnen te schrijven. Gelukkig genoeg te melden deze keer.We beginnen maar weer met het weer. Dat krijgt deze keer een dikke voldoende. We hebben prachtig nazomer weer. Niet te warm en niet te koud. Ik kan nu af en toe tot negen uur ’s avonds buiten zitten met een dun

Read More/Lees meer

Update 18 september 2022

Zo, zaterdagavond. Het eten is achter de kiezen, de cakes liggen af te koelen, de houtkachel brandt en de afwas is bijna klaar. En dan is het tijd om te beginnen aan een nieuwe update. Ik begin deze keer maar met mijn windvang project. Dat schiet even niet op. Ik had gedacht om bij

Read More/Lees meer

Update 2 oktober 2022

Ja, het blijft lastig. Hoe begin je een nieuwe blog. Altijd met het weer beginnen wordt ook saai. Of met de zin. Ja, hoogste tijd om weer een update te schrijven. Dus maar gewoon beginnen deze keer. Gelukkig heb ik de laatste tijd best wel veel gedaan. Daar waren redelijk wat activiteiten bij waar

Read More/Lees meer

Update 15 oktober 2022

Update tijd. Effe wat schrijven. En dat wordt niet zo heel veel deze keer. Het zijn namelijk rustige tijden in Noorwegen. En gezien het weer heb je buiten ook niet veel te zoeken. Het hardlopen probeer ik dan ook te doen als het weer het toelaat. Dat is dan meestal tussen twee buien door.

Read More/Lees meer

Update 29 oktober 2022

Deze keer begin ik de update met het schrijven over de toestand in de wereld. Want voor diegene die het nieuws over de oorlog in Oekraïne een beetje volgt heeft wel gelezen dat het hier ook wat meer spannend begint te worden. Noorwegen is zo langzamerhand de grootste leverancier van energie aan Europa en

Read More/Lees meer

Update 14 november 2022

Ja, ik heb al een paar keer geschreven dat ik het lastig vindt om een goed begin te verzinnen. Nu wordt het nog lastiger want ik heb ook niet veel te schrijven. Het leven gaat hier heel rustig zijn gangetje. Volgens mij heb ik nog nooit zo’n rustige periode gehad zolang ik in Noorwegen

Read More/Lees meer

Update 4 december 2022

Zo, en nu eerst een update schrijven voordat ik met het huiswerk voor de cursus ga beginnen. Het is alweer drie weken geleden dat ik de laatste update heb geschreven en nu heb ik wel zoveel gedaan dat ik wat te schrijven heb. De cursus ja. Magazijn en logistiek. Interessant maar ook saai af

Read More/Lees meer

Update 25 december 2022

En dit wordt hem dan. De laatste update van 2022. Ik heb mij nog wel redelijk aan de regel één keer een update in de twee weken weten te houden. Alleen nu op het laatst is de afstand tussen twee updates wat groter. Gelukkig heb ik wel weer voldoende te schrijven en ik begin

Read More/Lees meer
Translate »
error: Content is protected !!